Battlefield V har visats upp

Med en ny skildring av en av mänsklighetens största konflikter tillåter Battlefield V spelarna att känna den oöverträffade intensiteten av ett all-out krig och resa till oväntade men avgörande platser av andra världskriget; genom nya och gamla multiplayer-lägen, singelplayer War Stories och kooperativa kartor. Spelet är skapat för att säkerställa att slagfältet ständigt utvecklas med nya händelser, utmaningar, strider och belöningar som alltid är inom räckhåll.

Vår vision med Battlefield V är att låta spelarna utforska nya och otaliga sidor av konflikten som formade den moderna världen “, säger Oskar Gabrielson, General Manager, DICE.

Egen twist på WW2

Battlefield V kommer att leverera seriens mest fördjupade sandlådemiljö; som skildrar striderna i andra världskriget, så att spelare kan känna styrkan i kampen och verkligen forma kriget när kriget formar dem. Spelarnas soldater kan nu släpa med sig stationära vapen, bygga befästningar och reparera krigsdrabbade strukturer för att vända slagfältet till sin fördel. Med friheten att anpassa sig och utveckla slagfältet på nya och kul sätt; kommer slagfältet aldrig att vara detsamma.

Multiplayer

I nya och klassiska multiplayer-lägen kan spelare leda sitt eget unika team till seger i en dynamisk multiplayer-upplevelse; där varje strid är unik. Läget tillåter spelare att skapa och djupt anpassa sina soldater, vapen och fordon som kommer att utvecklas när de utvecklas; och täcker allt från hur de ser ut till hur de spelar. Dessa multimaps, dynamiska händelser med flera lägen; tar spelare igenom stora historiska strider för att återuppleva ögonblick av mod och desperation; samtidigt som man strider mot det slutliga målet.

War Stories återvänder i Battlefield V

Den hyllade enspelarkampanjen läge från Battlefield 1 , War Stories, återvänder för Battlefield V . Bevittna konflikten genom ögon på män och kvinnor i andra världskriget och upplev otydliga historier om mänskligt drama, fyllda med Battlefield- ögonblicken. Upplev det fria norska landskapet som en ung norsk motståndskämpe eller kom in i ökenvärmen i Nordafrika – och mer.

Tides of War

Tides of War är DICEs nya tillvägagångssätt för live-tjänster, där spelarna kommer ut på en episk resa med sitt företag i oväntade strider under andra världskriget. Det kommer inte att finnas några premiepass; och alla spelare har tillgång till samma kartor och lägen. Under Tides of War kommer deras resa genom andra världskriget att växa genom upplevelser som kommer att innehålla händelser och helt nya sätt att spela likt; Operations, samtidigt som de låser upp de senaste belöningarna som vapen och fordon för att vidareforma sitt team.

Battlefield V kommer att finnas tillgänglig över hela världen den 19 oktober på Xbox One, PS4 och Origin for PC. De som beställer Battlefield V Deluxe Edition kommer att få tillgång till spelet tre dagar tidigare, den 16 oktober.